Kokemuksia

Jokaisella kuvaukseen tulevalla naisella on tarina kerrottavanaan. Tutustu tästä näihin upeisiin naisiin ja heidän kuvauskokemuksiinsa!

Hanna

"Olette ihan huikeita kaikki. Kuvattavana tunsi olonsa vapautuneeksi ja rennoksi vaikka kokemusta kuvattavana olosta ei ollut aikaisemmin. Meikkauksessa ja hiusten laitossa kuunneltiin toiveitani ja etukäteislomake oli hyvä tapa myös itselle pohtia, mitä halusi ja odotti kuvaukselta. Kiitos <3"

Sara

"Kun vihdoin sain nähdä kuvat, olin hämmästynyt. Kuvat olivat upeita, enkä voinut uskoa olevani niissä. En nähnyt vatsamakkaroita tai kehoni epäkohtia. Olen todella tyytyväinen ja onnellinen, että uskalsin ja rohkaistuin varaamaan kuvauksen."

Lue lisää

Kati

"Oli upea kuvauspäivä ja ihanaa päästä kokemaan jotain ihan uutta! Vaikka jännitin ennalta, että miten ihmeessä saan esimerkiksi kädet aseteltua nätisti, kun yleensä kuvissa luonnollisesti kädet menee vaan perusturistin peacemerkkiin niin hyvässä ohjauksessa ei tarvinnut sitäkään miettiä. Ihanaa, kun joku opastaa ja ohjaa. Tunnelma oli lämmin ja lempeä, aivan huippua! "

Ira

"Oikeesti oon niin excited noista kuvista!!!!!! Siis oot niin super!!! Kukaan ei oo ikinä saanut otettua musta hyvää kuvaa ja siis oon niin onnellinen, että kerrankin oon tyytyväinen siihen, miltä näytän kuvissa! En malta odottaa, että pääsen jakamaan noita !!!"

Inka

"Kuvaustilanne on paljon rennompi mitä voisi kuvitella,.Jannamari arvostaa täydellä sydämellä jokaista kuvattavaansa ja heidän omia henkilökohtaisia piirteitään."

Lue lisää

Kata

"Ihan super kokemus alusta loppuun! Alussa vähän mietitytti varsinkin hinnan puolesta, mutta oli jokaisen sentin arvoinen. Paljon plussaa ja kiitosta vielä selkeistä järjestelmistä (maksut, kuvien selaukset yms)- kaikki toimi mobiilissa ja oli selkeää ja helppoa. Ja tietenkin vielä kiitos, että olet niin upea persoona ja teit tästä ikimuistoisen kokemuksen <3"

Annina

"Olen äärettömän tyytyväinen, että tulin lähteneeksi! Käteen jäi uskomattomia kuvia ja lämpimiä muistoja päivästä. Saatan tulla toistekkin :) Kiitos kaikille! "

Mari

"Ehdottomasti vähintäänkin kerran elämässä koettava kokemus! Mikä parasta, aviomieheni todella yllättyi ja piti kuvista. Hauska varmasti myös joskus vanhempana palata kuviin. Uskon, että moni näkee myöhemmin oman nuoremman kehonsa positiivisemmassa valossa. En ehkä koskaan olisi keksinyt parempaa huomenlahjaa, kiitos <3"

Olin selannut useamman kerran Jannamarin nettisivujen kautta boudoir-kuvia ja muutaman kuukauden ajan lähes päivittäin pohdin, uskaltaisinko ottaa yhteyttä Jannamariin ja edes kertoa, että haluaisin itsestäni otettavan samanlaisia kuvia. Kuvissa olevat naiset näyttivät niin upeilta, etten uskonut heidän olevan ”tavallisia” naisia. Ja vielä vähemmän uskoin, että minusta saisi otettua vastaavanlaisia kuvia, pelkäsin sitä että näkisin kuvissa vain itseni vatsamakkaroiden ja muiden epäkohtien kanssa.

Ajattelin, että kuvissa on vaikea piilottaa kehostaan niitä kohtia, joista ei pidä. Kuitenkin ajatus kuvauksista kiehtoi paljon ja aiemmasta kokemuksesta tiesin Jannamarin olevan kuvaajana ihana, kannustava ja hyväksyvä.

Kun vihdoin uskaltauduin laittamaan Jannamarille viestiä, ajattelin että haluan nopean kuvauksen studiolla, sillä pelkäsin edelleen rahojen menevän hukkaan, mikäli kuvista ei tulisi mieleisiä. Jannamari kuitenkin vahvasti suositteli boudoir-kuvauspäiviä sekä erityisesti All beautya, johon kuului meikki sekä kampaus. Hetken miettimisen jälkeen ajattelin, että tuskin tulen tekemään samantyyppistä kuvausta myöhemmin uudelleen ja päätin, että panostan kuvaukseen enemmän ja näin ollen vähennän stressiä itseltäni hiusten ja meikin suhteen. Koin ottavani kuitenkin pienen riskin mutta ajattelin, että ”kaikki tai ei mitään”. Ja tämä ajattelutapa selkeästi kannatti.

Kuvauspäivänä saavuin kuvauspaikalle suoraan töiden jälkeen ja olin äärettömän tyytyväinen, että olin valinnut All beautyn. Osaavat Viktoria ja Nelli huolehtivat hiuksista ja meikistä, jolloin itse pystyin rauhoittumaan ja valmistautumaan kuvauksiin skumppaa juoden. Jännitys nosti päätään ja ajattelin olevani hölmö, vaikka peilissä näin jo siinä vaiheessa rohkean naisen. Kuvauksen aluksi näytin Jannamarille mukaan ottamani monet kymmenet vaatteet, joista yhdessä päätimme useamman asukokonaisuuden. Kun ensimmäiset kuvat oli otettu niin huomasin, etten enää jännitä vaan olin jo rentoutunut. Tunnin kuvausaika meni hujauksessa ja Jannamarilla oli selkeitä visioita, missä ja millä tavalla kuvia otetaan mutta silti koin, että kuvaus oli minun näköiseni ja kaikkia minun toiveitani kuunneltiin. Jannamari ohjasi ja ohjeisti, kehui ja rohkaisi koko kuvauksen ajan. Missään vaiheessa en tuntenut oloani epämukavaksi tai häpeillyt itseäni, koin kelpaavani omana itsenäni. 

Kun vihdoin sain nähdä kuvat, olin hämmästynyt. Kuvat olivat upeita, enkä voinut uskoa olevani niissä. Näin kuvissa selkeästi itseni mutta samalla myös sellaisen naisen, jota aiemmin selaamissani kuvissa näkyi. En nähnyt vatsamakkaroita tai kehoni epäkohtia. Olen todella tyytyväinen ja onnellinen, että uskalsin ja rohkaistuin varaamaan kuvauksen ja All beauty oli ehdottomasti hintansa arvoinen. Jannamari on salliva, rohkaiseva, ymmärtävä, huumorintajuinen ja ihana. Kiitos Jannamari, olet paras ❤️

Sara

takaisin

Olen käynyt Jannamarilla kolme kertaa kuvauksessa, ensimmäisen kerran alkuvuodesta 2018, toisen kerran alkuvuodesta 2019 ja viimeisimmän kerran kesällä 2019. Varausprosessi on todella helppoa ja vaivatonta, olen joka kerta saanut vaikuttaa omaan kuvausaikaani jos se vaan on ollut mahdollista ja Jannamari on todella helposti lähestyttävä jo heti ensimmäisistä viesteistä lähtien. Uskaltaa myös ehdottomasti kysyä ihan mitä mieleen tulee, kaikkeen vastataan ystävällisesti ja selkeästi.

Kuvauspaikoille tullessani tunnelma on ollut aina erittäin rento ja Jannamari sekä Viktoria ovat aina olleet pirteällä tuulella ja avoimia erilaisille ideoille ja ajatuksille.

Viktoria on taitava meikkaaja sekä hiustenlaittaja, kyselee millainen oma tyyli on normaalisti ja kuuntelee tarkasti myös asiakkaan toiveita, itse näytin kuvissa ainakin täysin itseltäni ammattilaisen meikkauksen jälkeen.

Kuvaustilanne on paljon rennompi mitä voisi kuvitella, Jannamarin kanssa kuvailu on todella rentoa ja huoletonta, ei tarvitse kyllä yhtään stressata omia mahamakkaroitaan tai selluliittejaan, Jannamari arvostaa täydellä sydämellä jokaista kuvattavaansa ja heidän omia henkilökohtaisia piirteitään.
Jannamari auttaa myös vaatevalintojen kanssa ja minusta on ihanaa että paljasta pintaa saa näyttää juuri niin paljon tai vähän kuin itse haluaa, tähän ei tule mitään paineita mistään suunnasta.

Jännittävin osuus onkin sitten koevedosten odottelu ja siinä ehtii vierähtääkin miljoona ajatusta kuluvien viikkojen aikana, "entä jos yksikään kuva ei onnistu", "entä jos näytän ihan kamalalta" ja niin edespäin. Nämä on kuitenkin ihan turhia pelkoja, minulla on joka kerta meinannut tulla itku kun kuvat on kilahtaneet sähköpostiini, sitä jotenkin osaa taas hetken aikaa nähdä itsensä muiden ihmisten näkökulmasta ja sitä taas muistaakin miten upea nainen onkaan.

Kuvien tilausprosessi on myös erittäin helppo, paketit on selkeitä ja kuvien valitseminen on tehty todella helpoksi. Vaikein osuus on vain lempparikuvien valitseminen 😄

Kaikenkaikkiaan koko prosessi on ammattimainen, rento, vapauttava sekä ainakin omaa naisellisuutta boostaava ja voin ehdottomasti suositella Jannamarin kuvauspalveluja jokaiselle, joka asiaa vähänkään harkitsee.

Inka

takaisin