Boudoirkuvaus, beautykuvaus, voimaannuttava valokuvaus, naiseuskuvaus.... you name it. Nämä upeat kuvauspäivät ovat naisille, jotka opettelevat rakastamaan itseään tai haluavat juhlistaa omaa naiseuttaan. Kuvaus toteutetaan toiveidesi mukaan - ilman vaatteita ei tarvitse olla, ellet niin itse halua.

Kuvaukset

Elämys, jossa juhlistetaan naiseutta

VUODEN 2020 KUVAUSPÄIVÄT

HINNASTO

Upea&co tarjoaa uniikkeja kuvauspäiviä konseptilla, jota ei ennen ole nähty.

Järjestämme kuvauspäiviä ympäri Suomen erilaisissa miljöissä eri teemoilla. Kuvauspäivänä paikalla on kuvaaja Jannamarin lisäksi meikkaaja Viktoria ja kampaaja Nelli. Kuvauspäiväille otamme muutaman naisen peräkkäin ja naisenergia on katossa! Jokaisella on oma yksityinen aikansa, mutta päivälle mahtuu peräkkäin useampi. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus päästä upeisiin kuvausmiljöisiin ja saada täydellinen elämys.

Tutustu kuvauksiin

Me näemme sinut upeana naisena, juuri tuollaisena.

Emme katso arvostelevin silmin tai odota sinulta mitään. Olemme nähneet naiseuden kaikissa eri muodoissaan, joten sitä sinun ei tarvitse stressata!

VUODEN 2020 KUVAUSPÄIVÄT ON NYT JULKAISTU!

Näin edetään

Kiinnostunut kuvauksesta?

Tutustu aikajanaan, jotta tiedät miten yhteinen taipaleemme tulee etenemään.

Valitse itsellesi sopiva teema ja varaa paikkasi kuvauspäiville.

Voit koska vain lähestyä meitä sähköpostilla, jos mielessäsi on kysymyksiä. Autamme mielellämme.

OTA YHTEYTTÄ

AIKAJANA

KUVAUSPÄIVÄT

Ehdottomasti vähintäänkin kerran elämässä koettava kokemus! Mikä parasta, aviomieheni todella yllättyi ja piti kuvista. Hauska varmasti myös joskus vanhempana palata kuviin. Uskon, että moni näkee myöhemmin oman nuoremman kehonsa positiivisemmassa valossa. En ehkä koskaan olisi keksinyt parempaa huomenlahjaa, kiitos <3

Asiakkaalta kuultua

-Mari

LUE LISÄÄ KOKEMUKSISTA

Liity sisäpiiriin,

niin PÄÄSET VARAAMAAN PAIKKASI KUVAUSPÄIVILLE ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA

kohti kuvauspäivää

Tutustut Upeaan sekä kuvauspäiviin ja valitset sinulle sopivimman vaihtoehdon. 

VALINTA

Ilmoittauduttuasi mukaan saat varausvahvistuksen, kuvaussopimuksen ja laskun kuvausmaksusta.

ILMOITTAUTUMINEN

Noin kuukautta ennen THE päivää, kilahtaa sähköpostiisi kuvausinfopaketti.

OPAS

Se sisältää ihanan oppaan joka valmistelee sinut tälle matkalle ja kohti ihanaa päivää. Saat täytettäväksi myös kyselomakkeen, joka valmistelee meidät kohtaamaan sinut ja tekemään päivästäsi täydellisen.

Jos valitsit All Beauty, Medium- tai Solo-paketin: 

SUUNNITTELU

On sinulla mahdollisuus varata aika etäsuunnittelupalaveriin Jannamarin kanssa, jossa mietimme lookkiasi yhdessä.

PREP

Henkinen valmistautuminen
 on jo alkanut, MUTTA:

Viimeistään kuvausviikolla alkaa fyysinen valmistautuminen kuvauspäivään. Saat oppaassa ohjeet aina kynsistä ihoon ja hiuksiin.

Kuvauspäivänä saavut paikalle ja me huolehdimme sinusta.

THE DAY

Sinun ei tarvitse osata tai tietää mitään. Jos valitsit All Beautyn, huolehtivat Viktoria ja Nelli sinut kuvauskuntoon siemaillessasi smoothieta rentouttavan musiikin soidessa. Kuvauksessa Jannamari ottaa sinut lämmöllä vastaan ja ohjaa sinua nauruntirskahdusten seassa olemaan kameran edessä ja huolehtii, että hiussuortuvat ovat kohdillaan. Tänään on sinun päiväsi ja meillä tulee olemaan niin hauskaa!

KUVIEN VALINTA

2-3 viikon sisällä kuvauspäivästä pääset
 vihdoin näkemään ne kauan odottamasi kuvat!

Saatat jopa ihmetellä, oletko itse niissä kuvissa. Yes girl, SINÄ olet upea! Valitset suosikkikuvasi (ehkä jopa kaikki), ja Jannamari hoitaa
tilauksen loppuun. 

Matka jatkuu tästä kohti onnellisempaa, itsevarmempaa ja lempeämpää sinua. <3

VALMIIT KUVAT

Laskun tai laskut maksettuasi, saat viikon tai parin sisällä valmiit kuvasi valitsemassasi muodossa ja pääset näyttämään ne koko maailmalle! Tai sitten vain seinälle, mutta haluat kuitenkin näyttää ne kaikille, tiedän!

Jalat ovat maassa, mutta pää pilvissä. Hymyilet peilikuvallesi ja hehkut ja haluat itsellesi lisää hyviä asioita.

Aikajana

Tutustu kuvauksiin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Usein kysyttyä

Onko kuvauspäivillä yksityinen kuvaushetki?

Kyllä. Vaikka meillä on monta naista samana päivän aikana, ovat ajat peräkkäin ja jokaisella on oma yksityinen tähtihetkensä. Keskitymme vain ja ainoastaan täysillä sinuun, etkä edes huomaa, että päivän aikana meillä on muitakin asiakkaita. 

Kuinka paljon käsittelet kuvia? 

Kuvaan luonnonvalolla ja käsittelen kuvat huolellisesti, mutta en kuvattavan ulkonäköä muuttaen. Ainoastaan tilapäiset ihovirheet, kuten finnit ja mustelmat poistetaan. 

Voinko tehdä meikin ja kampauksen itse?

Ehdottomasti. Valitessasi Light- tai Medium paketin, saat tehdä lookisi aivan itse. Oppaassa on kuitenkin vinkkejä toteutukseen. Huomioithan, että Light- ja Medium paketteja on huomattavasti vähemmän tarjolla, joten varaa omasi nopeasti. 

Onko tämä siis sama kuin boudoirkuvaus tai huomenlahjakuvaus? 

Kyllä ja ei. On täysin sinun päätettävissäsi, haluatko riisuutua enemmän vai vähemmän. Suosittelen jokaiselle kuvia myös vähemmissä vaatteissa, ihan sinun itsesi takia. Tekee hyvää kehonkuvallesi nähdä paljasta kaunista pintaa, joka on sinun pintaasi. Kuvauksen aluksi otamme halutessasi myös “kaikki vaatteet” päällä muutamia kuvia, jotta sinulla on valinnan varaa ja voit käyttää niitä esimerkiksi profiilikuvinasi tai näyttää sellaisille ihmisille, keille et vähäpukeisempia kuviasi ehkä halua näyttää.

Edelleen iso osa asiakkaistamme on morsiamia, jotka antavat kuvat huomenlahjaksi puolisolle. Kuvat ovat mitä upein lahja ja meillä on valmiiksi mietittyjä kuvatuotteita tähän tarkoitukseen. Itse kuvauskokemus on kuitenkin vain ja ainoastaan SINUA varten. Puolisosi saattaakin saada kauniiden kuvien lisäksi entistä hehkuvamman puolison, joka rakastaa itseään enemmän ja siten kykenee rakastamaan myös muita vielä enemmän. 

Julkaistaanko kuviani netissä? 

Se on täysin sinun päätettävissäsi ja kunnioitamme päätöstäsi 100%. Saat kuvauksen jälkeen täytettäväksi Julkaisulupa- ja palautekyselyn, johon saat merkata julkaisuluvan. Voit valita saako sinusta julkaista kaikkia kuvia, vain tunnistamattomia, tiettyjä tai ei mitään. Koska kuvat ovat erittäin suuri osa markkinointiamme ja ennen kaikkea Upean yhteisöä Instagramissa, annamme jokaiselle täyden julkaisuluvan antaneelle erillisen kiitoslahjan. Halutessasi saat myös jakaa oman tarinasi ja olla osa Upean inspiroivia naisia somessa ja blogissa!

En tiedä yhtään mitä pukisin päälleni. Saanko jotain apuja siihen? 

Huoli pois! Kuvausoppaassa on monen sivun verran ideoita vaatetukseen ja Pinterestissämme kansiot pullollaan inspistä. Kuvauspaketteihin (poislukien Light) sisältyy myös halutessasi pieni konsultaatiopalaveri Jannamarin kanssa etukäteen, jossa mietimme juuri sinulle sopivia asukokonaisuuksia. 

Onko kuvaus mahdollista maksaa osissa?

Toki. Ei anneta pankkitilin tämänhetkisen saldon estellä sinua saavuttamasta unelmaasi!
 Kuvauksen hinta jakaantuu joka tapauksessa kahtia, kuvausmaksuun ja kuvapakettiin, mutta niitäkin voidaan jakaa vielä osiin. Kuvausmaksu täytyy kuitenkin olla suoritettuna 2 viikkoa ennen kuvauspäivää ja kuvapaketti maksettuna ennen kuvien toimitusta. 

TUTUSTU KUVAUSPÄIVIIN

KUVAUSHINNASTO

All Beauty

350€

Kattava PDF opas

Lookin suunnittelu yhdessä niin
halutessasi

Meikki ja kampaus

Smoothie ja pientä purtavaa

1,5 h kiireetön kuvauskokemus (noin 5 asukokonaisuutta)

Medium

200€

Kattava PDF opas

Lookin suunnittelu yhdessä niin halutessasi

1,5 h kiireetön kuvauskokemus


Light

150€

Kattava PDF-opas

40 min kuvauskokemus (noin 2 asukokonaisuutta)Kuvauspäivien paketit

VUODEN 2020 KUVAUSPÄIVÄT

Huom! Kuvauspäivän maksuun sisältyy kuvaus ja pakettiin kuuluvat lisäpalvelut.  Valmiit kuvat nähtyäsi pystyt ostamaan haluamasi määrän kuvia tai eri kuvapaketteja.

Katso tästä

Solo

alk. 300€

Räätälöity kuvauskokemus vain sinulle, valitsemassasi paikassa ja valitsemanasi päivänä.

Kuvaus voidaan toteuttaa kotonasi, sinulle merkityksellisessä paikassa luonnossa tai voimme vuokrata tilan kuvauskäyttöön.

Varaa oma kuvausaikasi

Varaa Solo-kuvauspaketti

Party

PYYDÄ TARJOUS

Juhlistetaan naiseutta yhdessä! Polttareihin, synttäripäivälle, muuten vaan upea kokemus teille yhdessä jaettavaksi.

Juuri teidän porukalle suunniteltu ryhmäkuvaus valitsemallenne ajankohdalle ja paikkakunnalle. Kuvaan jokaista erikseen ja myös porukkakuvia teistä yhdessä. 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous Party-kuvauspaketista

Kuvat

Kuvapaketit alk. 120€

3-5 digikuvaa 40€/kpl

6-9 digikuvaa - 30€/kpl 

10-15 digikuvaa - 25€/kpl 

Koko galleria - 450€

Kirja alk. 200€

lahjarasia alk. 120€

Fine art -vedokset alk. 40€

Tilaa tästä

Upea lahjakortti

Lahjakortti valitulle summalle

Lahjakortin voi käyttää niin kuvauksiin, kuin inspiroiviin tapahtumiinkin. 

Postitus kaupan päälle. Kiireellisissä tilanteissa voidaan toimittaa sähköinen lahjakortti. 


Tilaa lahjakortti