Tapahtumat 2020

Sinulle,
ihana nainen

Kuvauspäivät

Tapahtumat

Kuvauspäivänä paikalla on kuvaaja Jannamarin lisäksi meikkaaja Viktoria ja kampaaja Nelli. Kuvauspäiväille otamme muutaman naisen peräkkäin ja naisenergia on katossa! Jokaisella on oma yksityinen aikansa, mutta päivälle mahtuu peräkkäin useampi. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus päästä upeisiin kuvausmiljöisiin ja saada täydellinen elämys. 

Upea&co järjestää kuvauspäiviä ympäri Suomen erilaisissa miljöissä eri teemoilla. 

Upea&co:n kantavana ideana on naiseudesta iloitseminen ja kokonaisvaltaisen hyvän olon saavuttaminen. Niinpä Upean puitteissa järjestetään myös erilaisia, ihania tapahtumia Upea&co:n yhteisölle.

Usein kysyttyä

Hinnasto

Kuvauspäivät 2020

Meillä on monta upeaa erilaista teemaa eri paikkakunnilla, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Kaikki eivät ole kaikille, mutta jokaiselle löytyy varmasti jotain. Toivomme, että voimme näin tarjota vielä paremmin Sinulle sopivan kuvauskokemuksen, jossa tunnet olosi rennoksi ja upeaksi. 

1.6.-30.8.
PORVOO

17-19.7.
OULU

8-9.8.
Helsinki

29.8.
Porvoo

5.9.
Tampere

17-18.10.
Kuopio

1.6.-30.8.
Porvoo - Nature

Kesän ajan kuvaan ihania naisia auringonlaskuissa luonnossa. Miljöövaihtoehtoja on erilaisia. 
Ehdoton kestosuosikki! 

VARAA PAIKKASI

17-19.7.
Oulu - Simple & Nature

Lauantaina 18.7 kuvaamme Krista Pekkalan studiolla ajattomia, klassisia ja tyyylikkäitä kuvia sisätiloissa. Illoille on muutama aika kuvaukseen luonnonhelmassa. 

VARAA PAIKKASI

8-9.8.
Helsinki - Industrial

2019 ylivoimasesti suosituin teema ja myös meidän lemppari kuluneista kuvauksista. Rouhea Kaapelitehdas on taas varattu käyttöömme ja valon ja varjon leikittelyllä saamme upeita kuvia, täynnä kontrastia ja syvyyttä.

VARAA PAIKKASI

29.8.
Porvoo - Simple

Ajattomia, klassisia ja kauniita kuvia tunnelmallisessa, valoisassa ja tyhjässä kartanossa Porvoossa.

VARAA PAIKKASI

5.9.
Tampere - Bloom

Kukkien loistoa ja hehkua kauniissa Villassa Tampereella.

VARAA PAIKKASI

19.9. - Cosy
PERUTTU

PERUTTU

VARAA PAIKKASI

17-18.10.
Kuopio - Cosy

Kuvausteema ja -paikka tarkentuu kesän aikana. 

VARAA PAIKKASI

Ilmoittaudu kuvauspäiville

Usein kysyttyä

Onko kuvauspäivillä yksityinen kuvaushetki?

Kyllä. Vaikka meillä on monta naista samana päivän aikana, ovat ajat peräkkäin ja jokaisella on oma yksityinen tähtihetkensä. Keskitymme vain ja ainoastaan täysillä sinuun, etkä edes huomaa, että päivän aikana meillä on muitakin asiakkaita. 

Kuinka paljon käsittelet kuvia? 

Kuvaan luonnonvalolla ja käsittelen kuvat huolellisesti, mutta en kuvattavan ulkonäköä muuttaen. Ainoastaan tilapäiset ihovirheet, kuten finnit ja mustelmat poistetaan. 

Voinko tehdä meikin ja kampauksen itse?

Ehdottomasti. Valitessasi Light- tai Medium paketin, saat tehdä lookisi aivan itse. Oppaassa on kuitenkin vinkkejä toteutukseen. Huomioithan, että Light- ja Medium paketteja on huomattavasti vähemmän tarjolla, joten varaa omasi nopeasti. 

Onko tämä siis sama kuin boudoirkuvaus tai huomenlahjakuvaus? 

Kyllä ja ei. On täysin sinun päätettävissäsi, haluatko riisuutua enemmän vai vähemmän. Suosittelen jokaiselle kuvia myös vähemmissä vaatteissa, ihan sinun itsesi takia. Tekee hyvää kehonkuvallesi nähdä paljasta kaunista pintaa, joka on sinun pintaasi. Kuvauksen aluksi otamme halutessasi myös “kaikki vaatteet” päällä muutamia kuvia, jotta sinulla on valinnan varaa ja voit käyttää niitä esimerkiksi profiilikuvinasi tai näyttää sellaisille ihmisille, keille et vähäpukeisempia kuviasi ehkä halua näyttää.

Edelleen iso osa asiakkaistamme on morsiamia, jotka antavat kuvat huomenlahjaksi puolisolle. Kuvat ovat mitä upein lahja ja meillä on valmiiksi mietittyjä kuvatuotteita tähän tarkoitukseen. Itse kuvauskokemus on kuitenkin vain ja ainoastaan SINUA varten. Puolisosi saattaakin saada kauniiden kuvien lisäksi entistä hehkuvamman puolison, joka rakastaa itseään enemmän ja siten kykenee rakastamaan myös muita vielä enemmän. 

Julkaistaanko kuviani netissä? 

Se on täysin sinun päätettävissäsi ja kunnioitamme päätöstäsi 100%. Saat kuvauksen jälkeen täytettäväksi Julkaisulupa- ja palautekyselyn, johon saat merkata julkaisuluvan. Voit valita saako sinusta julkaista kaikkia kuvia, vain tunnistamattomia, tiettyjä tai ei mitään. Koska kuvat ovat erittäin suuri osa markkinointiamme ja ennen kaikkea Upean yhteisöä Instagramissa, annamme jokaiselle täyden julkaisuluvan antaneelle erillisen kiitoslahjan. Halutessasi saat myös jakaa oman tarinasi ja olla osa Upean inspiroivia naisia somessa ja blogissa!

En tiedä yhtään mitä pukisin päälleni. Saanko jotain apuja siihen? 

Huoli pois! Kuvausoppaassa on monen sivun verran ideoita vaatetukseen ja Pinterestissämme kansiot pullollaan inspistä. Kuvauspaketteihin (poislukien Light) sisältyy myös halutessasi pieni konsultaatiopalaveri Jannamarin kanssa etukäteen, jossa mietimme juuri sinulle sopivia asukokonaisuuksia. 

Onko kuvaus mahdollista maksaa osissa?

Toki. Ei anneta pankkitilin tämänhetkisen saldon estellä sinua saavuttamasta unelmaasi!
 Kuvauksen hinta jakaantuu joka tapauksessa kahtia, kuvausmaksuun ja kuvapakettiin, mutta niitäkin voidaan jakaa vielä osiin. Kuvausmaksu täytyy kuitenkin olla suoritettuna 2 viikkoa ennen kuvauspäivää ja kuvapaketti maksettuna ennen kuvien toimitusta. 

VARAA KUVAUS

KUVAUSHINNASTO

All Beauty

350€

Kattava PDF opas

Lookin suunnittelu yhdessä niin
halutessasi

Meikki ja kampaus

Smoothie ja pientä purtavaa

1,5 h kiireetön kuvauskokemus (noin 5 asukokonaisuutta)

Medium

200€

Kattava PDF opas

Lookin suunnittelu yhdessä niin halutessasi

1,5 h kiireetön kuvauskokemus


Light

150€

Kattava PDF-opas

40 min kuvauskokemus (noin 2 asukokonaisuutta)Kuvauspäivän paketit

350€

VARAA PAIKKASI KUVAUSPÄIVILLE

Kuvat

Kuvapaketit alk. 120€

3-5 digikuvaa 40€/kpl

6-9 digikuvaa - 30€/kpl 

10-15 digikuvaa - 25€/kpl 

Koko galleria - 450€

Kirja alk. 200€

lahjarasia alk. 120€

Fine art -vedokset alk. 40€

Huom! Kuvauspäivän maksuun sisältyy kuvaus ja pakettiin kuuluvat lisäpalvelut. Valmiit kuvat nähtyäsi pystyt ostamaan haluamasi määrän kuvia.

TAPAHTUMAT

Ihania, luovia, motivoivia ja inspiroivia tapahtumia täynnä naisenergiaa on tulossa Koronaviruksen rauhoituttua.

Ilmoittaudu uutiskirjeen tilaajaksi ja pysyt kuulolla! 


KIITOS!

ILMOITTAUTUMISESI ON TULLUT PERILLE. KUULLAAN PIAN!